ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا به خاطر بسپار.

ایجاد یک حساب کاربری

پر کردن فیلدهایی که با ستاره (*) نشانه گذاری شده ضروری است.
نام *
نام کاربری *
رمز عبور *
تکرار رمز عبور *
ایمیل *
تکرار ایمیل *

prof-mohammadi.ir

جنگ اوکراین و نظام جدید بین المللی (2)

جنگ اوکراین و نظام جدید بین المللی

مقام معظم رهبری با یک دور اندیشی عمیق در دیدار با دانشجویان فرمودند:

این جنگ اوکراین را به نظر من باید با یک دید عمیق‌تری نگاه کرد. این جنگ صرفاً یک حمله‌ی نظامی به یک کشور نیست، ریشه‌های این حرکتی که امروز انسان دارد در اینجا، در اروپا مشاهده میکند ریشه‌های عمیقی است و آینده‌ی پیچیده و دشواری را انسان حدس میزند که وجود داشته باشد.

 

خب اگر فرض کنیم که این حدس ما حدس درستی باشد و دنیا در آستانه‌ی یک نظم جدید باشد آن وقت همه‌ی کشورها از جمله کشور ایران اسلامی ما وظیفه دارد جوری در این نظم جدید حضور سخت‌افزاری و حضور نرم‌افزاری پیدا کند که بتواند منافع کشور، امنیت کشور را و ملت را تأمین کند. در حاشیه نماند، عقب نماند.و این بر عهده شما دانش جویان است که به ان فکر کنید و بپردازید

1. جنگ روسیه و اوکراین:این جنگ که به نوعی جنگ نیابتی میان غرب به سرکردگی آمریکا و با مشارکت اروپا شکل گرفته است هرچه هم طول بکشد و حتی گسترش یابد و تبدیل به جنگ جهانی سوم شود با تضعیف و شکست آمریکای در حال افول به سرانجام خواهد رسید. چرا که دولت آمریکا نه از لحاظ اقتصادی نه از لحاظ سیاسی و اجتماعی و نه حتی نظامی مانند جنگ جهانی دوم آمادگی به ورود و مدیریت چنین جنگی را ندارد.

اروپایی ها هم با توجه به وابستگی به نفت و گاز روسیه و هم چنین گندم آمادگی برخورد با روسیه را ندارند و اگر هم الزامأ به چنین جنگی کشیده شوند خیلی زود دچار از هم پاشیدگی و تسلیم خواهند شد. واین در شرایطی است که روسیه به رهبری پوتین مصمم و عازم است تا این جنگ را به نفع خود به سرانجام برساند و آمادگی پرداخت هزینه آن را هم دارد.

2. در چنین شرایطی جمهوری خلق چین و جمهوری اسلامی ایران بعنوان دو قدرت آسیایی و به اتفاق هم پیمان خود روسیه فدراتیو از درون خاکسترهای این جنگ در اروپا به عنوان سه قدرت یورو آسیایی سر برآورده و بدون داشتن تضاد منافعی می‌توانند با تشکیل یک اتحاد مثلث نظام جدید بین الملل را تشکیل دهند.

3. این سه قدرت نه تنها دارای تضاد منافعی با یکدیگر نیستند بلکه حوزه نفوذ و قدرت آنها مکمل یکدیگر بوده و دارای یک دشمن مشترک هم می باشند چرا که آمریکا متفرعنانه و بخاطر روحیه سلطه جویانه ای را که دارد و نمی تواند هیچ قدرتی را مستقل از اردوگاه خود تحمل کند و موجب گردیده این سه قدرت را به هم نزدیک کرده و آنها را در کنار هم قرار دهد.

4. اینکه بیان شد این سه قدرت نه تنها تضاد منافعی ندارند بلکه مکمل یکدیگر هستند چرا است که:

اولأ جمهوری خلق چین با توان اقتصادی منحصر به فردی که دارد می‌تواند کشورهای جنوب را به خود جذب نموده و جایگزین دولت‌های سلطه گر آمریکا و اروپا بشوند بدون آنکه برخلاف آنها سیاست استعمارگرانه غربی ها را در وابسته کردن‌ آن کشورها به خود دنبال نماید.

ثانیأ روسیه فدراتیو هم که منافع خود را در حوزه اورآسیایی و همسایگان می ببیند و نگران نفوذ ناتو به این منطقه در همسایگی خود می باشد و مشتریان اقلام صادراتیش نیز بطور عمده در اروپا می باشند احتیاج به حمایت های چین و ایران دارند و در عین حال می‌توانند به اتفاق ایران تامین نفت مورد نیاز چین را کمک کنند و از لحاظ تامین تکنولوژی و نیازهای مالی در طرح های مورد نیاز جمهوری اسلامی فعال باشند و با نفوذ آمریکا در منطقه قفقاز و آسیای مرکزی مسلمان به اتفاق مقابله کنند.

ثالثاً و از آنجا که حوزه نفوذ جمهوری اسلامی در منطقه آسیای جنوب غربی و کشورهای مسلمان می باشد بخصوص در کشورهای افغانستان، عراق، سوریه، یمن و حتی پاکستان این کشور می تواند بعنوان ضلع سوم این اتحاد مثلث اهداف جهانی خود را در جهت وحدت مسلمین و حمایت از مستضعفین جهان با بهره برداری از مکتب جهانی خود به پیش ببرد و دو قدرت چین و روسیه از این لحاظ اصطکاکی با ایران نخواهند داشت.

5. این نظام جدید بین المللی که می تواند در درون پیمان شانگهای و یا خارج از آن شکل بگیرد تفاوت‌ های اساسی با نظام سلطه گرانه غرب خواهد داشت. این نظام جدید نه تنها به دنبال سلطه و استثمار سایر کشورها نخواهد بود بلکه سیاست تعاون و همکاری و هم افزایی را با دیگر کشورها در پیش خواهد گرفت و اصل عدم دخالت و تجاوز به دولت های دیگر را در پیش خواهد گرفت.

6. در منشور سازمان ملل باید بازنگری شود و یا منشور جدیدی برای اين نظام جدید نوشته شود. در این منشور جهانی برای حق وتو جایی نخواهد بود و نقش تصمیم گیری در مجمع عمومی برای برقراری صلح و مقابله با تجاوزگران و اختلافات و منازعات میان کشورها پر رنگ تر خواهد شد.

7. احترام به حاکمیت ملی و مرزهای رسمی و منافع ملی و عدم دخالت در امور داخلی کشورها از اصول مبنایی چنین نظام جدیدی خواهد بود حکومت های متکی به اداره عمومی در کشورها تقویت گردیده. و نفس زورگویی صاحبان قدرت و ثروت به ویژه نیروهای مسلح در انجام کودتاها و سرنگونی دولت های دموکراتیک و مردمی سلب می گردد و با این نوع از حرکت ها مقابله خواهد شد.

8. اصل عدالت و حمایت از ملت های محروم و مستضعف و حفظ حقوق انسان ها و مقابله با تروریسم به هر نوعی اعم از دولتی و غیردولتی از اصول خدشه ناپذیر این نظام جدید خواهد بود.

9. این سازمان جهانی جدید می‌تواند در همه کشورها دفاتر نظارتی تاسیس نموده و بر رفتار دولت‌ها با ملت های آنها نظارت و گزارشات فصلی به مرکز سازمان ارائه دهد.

10. پیشنهاد می‌گردد از هم اکنون اندیشمندان و نخبگان در اتاق های فکر این سه کشور چین، روسیه و ایران به میزبانی جمهوری اسلامی همایشی را برای کار نرم افزاری در رابطه با این نظام جدید را آغاز کنند. جمهوری اسلامی ایران می‌تواند در این رابطه پیشگام بوده و طراح چنین همایشی را به دو عضو دیگر پیشنهاد دهد.